Voetbalschool V.V Boekel Sport

Vanaf vrijdag 9 maart 2018 start de 4-Skills/ v.v Boekel Sport Voetbalschool.

Onze trainingen bestaan uit techniektraining; waarbij ons doel is spelers op te leiden tot technische, creatieve spelers die vol zelfvertrouwen de juiste acties durven te maken op het veld en de 1v1 situatie domineren. De verschillende trainingen worden geanalyseerd en via de persoonlijke 4-Skills facebookpagina’s kunnen de mooiste acties terug bekeken worden en kan de speler zichzelf bekritiseren. Hiernaast is het natuurlijk geweldig leuk om jezelf terug op beeld te zien!

Wat maakt het verschil?
Het domineren van de 1 tegen 1 situatie! Zowel aanvallend als verdedigend. Hier maken topspelers als Messi, Ronaldo, Neymar, Cruijff, Lahm en Tiago Silva het verschil.
Zij beheersen de voetbaltechnische vaardigheden tot in perfectie en weten op elk moment in de wedstrijd de juiste beslissing te nemen. Ze zijn wendbaar, snel en hebben een waanzinnige winnaarsmentaliteit. Dat moeten we dus trainen en dat doen we dus ook bij 4-Skills!!

Succes en herhaling

Spelers leren vanuit succeservaringen en herhaling. Alleen dan zal de speler het zelfvertrouwen op doen, waardoor de speler gemotiveerd wordt om weer een stapje verder te gaan. Via succes, gedetailleerde adviezen en positieve coaching, ontwikkelt een speler zich het best. Dat mag je verwachten van onze trainers bij 4-Skills!

Aanbieden van de juiste omstandigheden

Ieder kind heeft talent. Het is aan de omgeving om ervoor te zorgen dat het kind de juiste omstandigheden krijgt aangeboden om zijn/haar potentie te kunnen ontplooien. Belangrijk hierbij is dat voor ieder uniek individu het juiste klimaat wordt geschept. Elk kind is anders en verdient dus een andere aanpak. De specifieke technische vaardigheden binnen het voetbal zijn bij ons geïntegreerd in een compleet trainingsprogramma. De oefeningen die wij in ons trainingsprogramma aanbieden worden in verschillende vormen aangeboden. De technische vaardigheden worden zowel individueel als in groepsverband getraind waarbij we gebruik maken van spel- en partijvormen. Hierbij hebben wij ook aandacht voor de tactische, fysieke en mentale aspecten die komen kijken bij het voetbal. Hierdoor zullen de spelers de aangeleerde technieken binnen wedstrijdvormen zelfbewust gaan toepassen. De ontwikkeling van de speler zal hierdoor sneller verlopen, waarbij de speler gestimuleerd wordt zich te blijven ontwikkelen. De voetbalvaardigheid wordt zo een specialisme.

Trainingsopbouw

Ons trainingsprogramma bestaat uit 4 blokken van 7 trainingen. Elke training duurt 60 minuten. Binnen elk blok staat een specifieke techniek centraal:

 • Blok 1: Terugwaartse technieken aanleren
 • Blok 2: Zijwaartse technieken aanleren
 • Blok 3: Frontale (aanvallende) technieken aanleren
 • Blok 4: Implementatie van alle bewegingen; 4v4 centraal

Elke training bestaat hieruit weer uit 4 verschillende trainingsvormen

 • 15 minuten: Dribbeltechniek/ snel voetenwerk ( controle over lichaam en bal)
 • 15 minuten: Bewegingstechnieken ( tot in diepste details de verschillende bewegingen aanleren)
 • 15 minuten: Schiettechniek (aanleren van goede en krachtige weeftrap)
 • 15 minuten: Spel en partijvormen 1 v1/ 2v2/ 4v4 ( aangeleerde wordt toegepast in wedstrijdsituatie)

Uitdaging, intensiteit, plezier en succeservaringen zijn ontzettend belangrijk. Wij bieden de oefenstof dan ook in 4 verschillende uitdagende trainingsvormen aan:

 • Individuele vormen ( elke speler training op zijn eigen niveau met specifieke coaching)
 • Groepsvormen ( spelers leren onder weerstand en in teamfuncties de technieken verder te ontwikkelen)
 • Spelvormen ( via uitdagende spelvormen worden de spelers ook fysiek en mentaal uitgedaagd)
 • Partijvormen ( toepassen van het aangeleerde in wedstrijdsituaties )

 

Kosten seizoen 2017-2018 

 • We starten met een blok van 10 trainingen in seizoen 2017 -2018; normale kosten: 114 euro
 • Speciale aanbieding Boekel Sport voor hun leden; 10 trainingen voor slechts 90 euro door sponsoring club. De club wil deelname stimuleren door een deel van de kosten te financieren.
 • Bij Boekel Sport bestaat het eerste blok uit 10 trainingen; inclusief pop gesprek. Bedrukt 4-Skills shirt is optioneel en bedraagt 15 euro p.p extra. Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier

 

Kosten seizoen 2018-2019

 • 1 blok van 7 trainingen: 79,98 euro (inclusief 4-Skills voetbalshirt en vorderingsgesprek)
 • 2 blokken van 14 trainingen: 149,98 euro (inclusief 4-skills voetbalshirt en 2 vorderingsgesprekken)
 • 3 blokken van 21 trainingen: 219,98 euro (inclusief 4-skills voetbalshirt en 3 vorderingsgesprekken)
 • 4 blokken van 28 trainingen: 289,98 euro (inclusief 4-skills voetbalshirt en 4 vorderingsgesprekken)

 

Videoanalyse

Spelers kunnen tijdens onze trainingen gefilmd worden. We gebruiken dit materiaal om beelden samen met de speler en/ of ouders terug te kijken. De speler ziet zo zichzelf terug en samen worden de gedetailleerde handelingen geanalyseerd. De speler krijgt hiermee direct ‘ huiswerk’ mee waar aan te werken, maar ook wat verder te specialiseren; zijn of haar talenten!!

De videoanalyse komt ook terug in de POP-gesprekken met zowel speler als ouders/verzorgers. De ontwikkeling van de spelers wordt op deze wijze bijgehouden en levert de speler en ouder veel informatie op. De speler kan zo zijn eigen ontwikkeling volgen en wordt zich bewust van zijn eigen handelen. In de gesprekken over het persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) worden deze vorderingen met de speler en ouders besproken.

Inschrijven 4 Skills Trainingen