Partners en sponsors

 

Sports Talent Academy
Samen met Sports Talent Academy werken wij aan de talentontwikkeling van onze spelers. Om het talent van een jeugdige sporter maximaal te ontwikkelen is het van belang dat er rekening wordt gehouden met de natuurlijke voorkeuren van de sporter. Sports Talent Academy is gespecialiseerd in het opmaken van spelersprofielen, gebaseerd op persoonlijkheid en het optimaliseren van de talentontwikkeling.

 

 

 

smartgoals logo
Samen met SmartGoals laten wij onze voetbalspelers plezier beleven aan beweging en beter worden in het voetbalspelletje. Smartgoals is een innovatief sportsysteem voor iedereen, dat wordt ingezet van de F-jes tot de Champions League, van gehandicaptensport tot in het bewegingsonderwijs. SmartGoals is beschikbaar voor: voetbal, hockey, fitness en lichamelijke beweging. Smartgoals is een product van Nederlandse bodem, ontwikkeld en geproduceerd in de regio Eindhoven.

 

 

logo-strataego-liggend_payoff_rgb

 

 

4-Skills biedt kinderen de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen, een initiatief waar Strataego Advies helemaal achter staat. Op het gebied van voetbal heeft Strataego in het verleden al een jeugdtalent van VVV Venlo gesponsord. Strataego biedt zijn juridische en fiscale expertise aan bedrijven, particulieren én goede initiatieven zoals dat van 4-Skills aan. 4-Skills richt zich op talentontwikkeling van een ander, een missie waar Strataego zich helemaal bij aansluit.  Strataego biedt een compleet pakket van diensten aan om zowel ondernemers als particulieren zekerheid te geven en hen te voorzien van goed, betaalbaar en vooral begrijpelijk advies.
Wij vertellen u niet wat u wilt horen, wij helpen u verder!

 

Ook partner of sponsor worden? Stuur een mail naar: arnoud@4-skills.nl